Season Pitch 

Stay at Rødgaard Camping, we offer a wide range of facilities under family conditions ...

Being a tenant is a way of life. It's nice and easy when the caravan is in the same place.

For those of you who want to find a flexible retreat away from home and avoid to move the caravan and set up a tent time after time again, a seasonal campsite with us is just the right thing.

Fanø is close to Esbjerg, and after a quick ferry ride you can enjoy the island's
beautiful nature, the wide sandy beach and relax, far away from the busy everyday life.

Our seasonal pitches are large with good shelter conditions, which allow for intimacy and comfort on the individual units. The site's sanitary facilities are modern and meet every camper's wishes. We have recently renovated both the kitchen and bathroom facilities.

We have done much to make the camping holiday a children's holiday. We have a mini
golf course, indoor and outdoor playground, trampolines and jump
pillows in long courses. Here, friendships quickly emerge at the crossroads of age and nations.
If it gets too busy at the playground, one of Denmark's most child-friendly beaches is just 900m away.
The beach is long and wide and you can go far before going deep.

Solnedgang
Sanitær
Minigolf

Prices seasonal 2022

The campsite is open to regulars from 01.04.2022 - 01.10.2022 
 As a regular at Rødgaard Camping, it's free of charge to have a shower. 

Priser Sæson / Fastliggere

   
 Sæsonplads sommer
From   9050 kr.
01.04.22 - 01.10.22
max 130 totale overnatninger*
 Sæsonplads forårFrom   4650 kr.01.04.22 - 26.06.20
max 60 totale overnatninger*
 Sæsonplads efterårFrom   2750 kr.15.08.22 - 01.10.20
max 30 totale overnatninger*
 Vintercamping2550 kr.01.10.22 - 01.04.23
max 40 totale overnatninger*
 Vinteropbevaring**2000 kr.  
    
    
    
 El per kWh from 4,9 kr. Subject to change
 Elmåler årsleje included250 kr.  
 Årligt antennegebyr375 kr.  
 Etablering af antenne650 kr.  
 Tilmeldingsgebyr antenne275 kr.  
 Vandhane på pladsen250 kr.  
 Etablering af vandhane 500 kr.  
 Wifi325 kr. 01.04.22 - 01.10.22 
 Chipkort til bad og vask30 kr.  
    
 GræsslåningEfter aftale  
 HækkeklipningEfter aftale  
 Fuld pakkeEfter aftale  

* Derefter 20 kr. per døgn per person

** Betales hvis campingvognen ikke bliver stående den kommende sommersæson

Priserne på sæsonpladserne omfatter husstand med hjemmeboende børn indtil 18 år

.

for at se vores aktuelle tilbud for den kommende sæson

Køkken- og badefaciliteter

Hos Rødgaard Camping har vi moderne faciliteter med høj hygiejnestandard...

Toiletter og bad

Rødgaard Camping har to servicebygninger der er indrettet med store familietoiletter babyrum og aflåselige vaskekabiner. I har også mulighed for at leje Jeres helt private familierum.

Den ene servicebygning er blevet renoveret i 2014 og indeholder nu 3 separate toiletter med håndvask, 4 store bruserum og 3 store dejlige familierum. 

Køkken

På Rødgaard Camping er der 2 campingkøkkener.

I den ene servicebygning er der et lille køkken. Udenfor er der opstillet borde og bænke, så I kan nyde Jeres mad i det fri.

Det store nye køkken er indrettet med to indendørs spisepladser til 8 personer. Her er der mulighed for at hygge sig med et godt glas vin, imens manden laver mad.

Solnedgang
Sanitær
Minigolf

Ordensregler

For at alle kan få et dejligt ophold, har vi samlet nogle informationer og ordensregler....

På en campingplads bor der mange mennesker på et begrænset areal. De har alle forskellige vaner, og det er netop en del af charmen ved camping. For at alle kan få et dejligt ophold, har vi samlet nogle informationer og ordensregler. 

 1. Lejrchefen og dennes assistent(er) har ansvaret for ro og orden, og de er til rådighed, hvis der opstår problemer. Lejrchefens anvisninger skal altid følges.
 2. Gyldigt campingpas er obligatorisk på alle godkendte campingpladser i Danmark. Dit campingpas opbevares på lejrchefkontoret under opholdet og udleveres igen ved afrejsen.
 3. Alle der går ind på camping pladsen bliver betragtet som dagsgæster. Dagsgæster skal tilmeldes på kontoret. Dagsgæster må benytte campingpladsens faciliteter i tidsrummet 08-23 (Dette gælder ikke indendørs legeland. Her betales alm. gældende takst). Gæster der forefindes på pladsen uden for dette tidsrum, vil blive opkrævet overnatningsgebyr.
 4. Vi beder dig vise hensyn over for andre campinggæster, og gør opmærksom på, at støjende adfærd ikke er tilladt. Berusede gæster med dårlig adfærd vil øjeblikkeligt blive bortvist fra pladsen af hensyn til andre gæster. I tidsrummet kl. 23-07 skal der være ro på pladsen.
 5. I meget våde perioder i sæsonen, kan det være nødvendig at lukke for bilkørsel på campingpladsen. Vi beder vores gæster vise hensyn og parkere bilen uden for pladsen. Dagsgæster må ikke køre ind på pladsen. Chip Kort til bommen er personligt og må ikke udlånes til andre. Under opholdet skal al kørsel indskrænkes til det mest nødvendige, og denne nødvendige kørsel skal altid foregå i skridttempo (under 10 km/t). Vi beder alle tage ekstra hensyn, især omkring kontoret, restauranten og legepladserne. Fra kl. 23.00 til kl. 07.00 er al motorkørsel på pladsen forbudt. Bemærk, at bommen er lukket i dette tidsrum, og man vil derfor ikke kunne komme ud eller ind. Alkoholkørsel på pladsen vil blive meldt til politiet.
 6. Brug af enhver form for våben og fyrværkeri er forbudt på pladsen.
 7. Det er tilladt at grille ved enhedspladsen, dog ikke ved kraftig vind. Grillen må ikke placeres direkte på græsset eller på møbler tilhørende camping pladsen. Der kan lånes fliser til dette ved henvendelse i receptionen. Ved affaldscontainerne er der opstillet en blikspand til grillkul og grillbriketter.
 8. Det er ikke tilladt at ryge i Rødgaard Campings bygninger.
 9. Af hensyn til brandfaren skal der altid være 3m mellem enhederne. Det er dog tilladt at parkere sin bil i mellemrummet. Ved ankomst til pladsen beder vi om, at vores gæster orienterer sig om, hvor brandslukningsmateriellet befinder sig. Der er desuden opsat brandskilte overalt på pladsen, der informerer om forholdsreglerne ved brand. Ved brand eller ulykke ring 112, og informer receptionen/lejrchefen.
 10. Fællesfaciliteter, dvs. toiletter, vaskerum, køkken o.l., skal efterlades i samme stand, som du ønsker at forefinde dem - dvs. rene og ryddelige. Familietoiletterne er fra 15.juni til 15.august til familier og ikke enlige svaler. Dette beder vi jer respektere. Visse afdelinger af de sanitære forhold vil være aflåst i tidsrummet 22-07. Små børn må ikke benytte toiletterne alene. Leg på toiletterne er forbudt. Vi beder forældre tage en snak med børnene, om leg på de rigtige steder, så de forsat kan nyde campingferien. Der vil være rengøring dagligt; (Tiderne er ca. tider). Køkkenerne ml. 8.30 – 9.30. Toiletbygningen Nord ml.9.30 – 10.30. Toiletbygningen Syd ml.10.30 – 12.00
 11. De på pladsen opstillede affaldscontainere skal altid benyttes. Vær med til at gøre noget godt for miljøet – sortér dit affald. Vi har containere til alm. køkkenaffald, pap & papir, flasker & dåser. Henkastning af tom emballage, dåser, cigaretstumper eller andet affald på pladsens arealer er ikke tilladt. Området omkring affaldscontainerne er overvåget.
 12. Børns leg med vand, tøjvask, rengøring af grønsager eller lign. ved pladsens officielle vandhaner er ikke tilladt. Bilvask er ikke tilladt, dog kan campingvognen vaskes efter aftale med lejrchefen.
 13. Lukketiderne på de udendørs legeområder bedes overholdt af hensyn til de omkringliggende gæster. Leg og boldspil må ikke finde sted uden for de udvalgte områder. Spørg lejrchefen hvor! Rødgaard Campings overnattende gæster u.12 år har en times gratis legeland om dagen. Henvendelse på kontoret/ Café Axel.
 14. Det er tilladt at have hund eller andre kæledyr på pladsen, hvis de ikke er til gene for andre gæster. Ved ophold på egen enhed skal kæledyret ligeledes være i snor og må ikke kunne bevæge sig ud herfra. Efterladenskaber fjernes straks. Dyrene skal holdes i snor og luftes uden for campingpladsen. Må ikke medbringes på toiletterne.
 15. På afrejse dagen skal udlejningsenheden forlades senest kl. 12.00. Hytten og værelser skal senest forlades kl. 11.00. Udlejningsenheden skal forlades i ryddelig og ordentlig stand. Dit campingpas udleveres, når du afregner for dit ophold ved afrejsen.
 16. Campingpladsejer og lejrchef påtager sig intet ansvar for beskadigelse eller bortkomst af campinggæsternes ejendele. Den, der beskadiger bygninger, materiel eller medcampisters ejendele, kan gøres ansvarlig efter de almindelige erstatningsregler. De fleste campinggæster er naturligvis hensynsfulde i deres optræden. Sanktioner mod de få, der ikke overholder pladsens ordensregler, kan være bortvisning og i grove tilfælde tillige inddragelse af campingpasset.