På fastlandet

Fastlandet ligger 12 minutter fra Fanø med færgen, som byder på rig mulighed for masser af oplevelser for hele familien - om det er shopping, kunst, museum, strand eller zoologisk have, så er der noget for enhver smag.

Fiskeri- og søfartsmuseet

Beliggende 4,1 km fra færgen (Esbjerg) ligger fiskeri- og søfarts museet, som er fuldt med historie, læring og sjov. På musset kan du lærer om havet og dets dyr, se sælerne blive fodret eller tage et skridt tilbage og opleve Esbjergs søfart historie. Museet er egnet for børn i alle aldre, og man er sikret en dag fyldt med sjov og spænding.     

Givskud Zoo/Safari Park

Beliggende 84 km fra færgen (Esbjerg) ligger Givskud Zoo, hvor du kan opleve zoo, safari og dinosaurpark. Til fods kan du besøge zoo og dinosaurpark området og med din egen bil kan du tage på safari og køre sammen med de mange vilde dyr. Oplevelser for hele familien, og er egnet for børn i alle aldre.      

Legoland & Lego House Billund 

64 km fra færgen (Esbjerg) ligger alle børns favorit - Legoland. En fantaktisk park der byder på forlystelser for alle alders grupper, miniland bygget på lego, Atlantis by Sea Life og meget mere. En dag i Legoland skaber minder for hele familien, som følger en resten af livet. En tur i Legoland er ikke noget man vil fortryde. 

Esbjerg By

Esbjerg by ligger 900 m fra færgen (Esbjerg) og byder på på alt fra, shopping, til restaurant/cafe besøg, til kunst til historie, til sport og meget mere. Du kan opleve nogle af Esbjerg mange sider og der kan findes underholding for hele familien og for alle aldersgrupper. Ved at klikke "læs mere" nedenfor kommer vi med forslag til hvad Esbjerg kan tilbyde. 

Svømmestadion Danmark

2,2 km fra færgen (Esbjerg) ligger stedet for alle vandhunde! Svømmestadion Danmark er det største vandland med konkurrence afdeling, springtårn, vipper, romersk afdeling, tropisk badeland med: rutschebaner, modstrømskanal, bølgebassin, samt børne bassiner. Stedet er egnet for alle aldersgrupper.    

Øvrige/Andre muligheder

Hvis du er villig til at rejse lidt længere for at finde oplevelser og/eller aktiviteter, så er vi her kommet med forslag om hvad man kan opleve.