Camping på Fanø - overnatning tæt på naturen

Book din ferie hos Rødgaard Camping og tag din campingvogn med til Fanø, så er du sikker på overnatning tæt på
strand & natur. Nationalpark Vadehavet kalder på dig, du hører Vesterhavets brusen og naturen ligger lige ude for døren.
Se desuden vores Gode Tilbud for flere ferietilbud 

Vores Campingplads tilbyder traditionel campingferie, hvor du kan leje en plads til din egen campingvogn, eller du kan
booke en af vores hytter og starte campingkarrieren med et hytteophold. 

Gør opholdet på Rødgaard Camping endnu mere bekvemt... Fra i år kan du leje dit eget private badeværelse. 

På kortet kan du se de 3 områder hvor vi har pladser ledige. Færchvej, Hollywood samt Axel's Corner.

De pladser der ligger på Færchvej består af parceller. De er omgivet af hække der giver læ og plads til privatlivet.

Pladserne i Hollywood området, er meget populære for familier med børn, fordi vores store legeplads ligger tæt på.

I Axel's Corner er der mere plads mellem enhederne og ofte længere til naboerne.

Vi har gjort meget for at gøre campingferien til børnenes ferie. Her findes en minigolf bane, et indendørs legeland samt 2 udendørs legepladser med klatretårne, hoppepude & trampoliner. Her skabes venskaber på kryds og tværs.

Bliver det for hedt på legepladsen, så ligger en af Danmark's mest børnevenlige strande kun 900m fra campingpladsen. Her kan man tage sige en dukkert i Vesterhavet.

Se en lille video fra dragefestivallen og campingpladsen. 

Solnedgang
Hoppeborg
Sanitær

Køkken- og badefaciliteter

Hos Rødgaard Camping har vi gode og moderne faciliteter med meget høj hygiejnestandard.

Vi har stort fokus på Corona og de konsekvenser det har for os alle. For os er det vigtig, at vores gæster føler sig sikre og veltilpas, når de besøger pladsen og frem for alt vores fælles toiletbygninger.

Vi har derfor gennemført en række tiltag der skal mindske smittefaren så meget som muligt. Vi gør selvfølgelig grundigt rent og desinficerer berøringsflader og håndtag flere gange om dagen. Alle fælles toiletter har berørings fri vandhaner  og der er toiletsæde desinfektion ved hvert toilet. Vi har selvfølgelig håndsprit tilgængeligt og opsat skilte med vejledning, så alle holder god afstand og tager hensyn til hinanden.

Vi her også helt nye private badeværelser som kan lejes.

Solnedgang
Minigolf
Sanitær

Toiletter og bad (Gratis)

Rødgaard Campings sanitære faciliteter er moderne og opfylder enhver campists ønsker. Hos os får du gratis varmt vand i køkken og bad. Vi har to flotte servicebygninger, der er indrettet med store familietoiletter, og aflåselige vaskekabiner. Der er også mulighed for at leje jeres helt private badeværelse.

Den ene servicebygning er blevet renoveret i 2014 og indeholder nu 3 separate toiletter med håndvask, 4 store bruserum og 3 store dejlige familierum.

I øjeblikket arbejder vi på, at bygge yderligere 10 nye luksusbadeværelser, som forventes at stå klar 2020.

Vaskeri

Er uheldet ude eller er ferien ekstra lang, så har vi også et lille vaskeri, hvor der står vaskemaskiner og tørretumbler klar. Her betaler du med chipkort som afhentes på kontoret.

Køkken

På Rødgaard Camping er der 2 campingkøkkener.

I servicebygning Syd er der et lille køkken med en stor terrasse udenfor. Hyg jer i aftensolen og nyd jeres mad i det fri ved de udendørs borde og bænke. Vi har lavet to urtebede med friske krydderurter til fri benyttelse.

Det store nye køkken er meget moderne og indrettet med to indendørs spisepladser til 6 personer. Her er der mulighed for at hygge sig med mad og et glas vin.

Lej dit eget badeværelse

Selv når man er på camping kan det være rart med sit eget badeværelse, næsten som at være hjemme. Du får din egen nøgle og deler kun med dem du har lyst til.

Pris pr. dag 150 kr./ 1 uge 896 kr. / 2 uger 1400kr.
Priserne er inkl. slutrengøring. Vi fylder op med sæbe og papir hver 3.dag - dette kan fravælges, hvis man ikke ønsker det.

Du kan leje håndklæder som ligger klar på badeværelset ved ankomst og har du brug for en børne taburet kan den lånes gratis.

Vi gør opmærksom på at badeværelset er tilgængeligt fra kl. 16:00 på ankomstdagen og bedes forlades senest kl.10:00 på afrejsedagen.

Solnedgang

Camping priser 2022

Campingpladsen er åben i påsken fra 08. april til 18. april (kun campingvogn/telt)
Og i perioden 06. maj til 18 september...
NYT! Som gæst på Rødgaard Camping er det gratis at gå i bad.
KLIK HER VORES FULDE OVERSIGT FOR PRISER 2021.

Camping priser

08. April - 18. April
06. Maj - 14. August
14. August - 18.September
 
 Pladsgebyr campingvogn
15 kr.
45 kr.
25 kr.
 
 Pladsgebyr telt
Gratis
25 kr.
15 kr.
 
 Pladsgebyr autocamper
Gratis
25 kr.
10 kr.
 
 Voksne
90 kr.
90 kr.
90 kr.
 
 Børn 3-12
55 kr.
55 kr.
45 kr.*
 
 Børn 0-2
30 kr.
30 kr.
30 kr.
 
 Strøm per dag.
37 kr.
37 kr.
37 kr.
 
 Miljø afgift
7 kr.
7 kr.
7 kr.
 
 Hund
Gratis
Gratis
Gratis
 
 Wifi per dag.
25 kr.
25 kr.
25 kr.
 

*45 kr, for de første to børn, derefter 55 kr. 

Øvrige Priser

   
Besøgende gæster*
 20 Kr.
 
Brusebad Gratis 
Privat badeværelse 150 kr. pr. dag 
Privat badeværelse 1 uge 896 kr. / 2 uger 1400 kr. 
Wifi 1 uge 85 kr. 
Wifi 2 uger 150 kr. 
Leje af grill 60 kr. 
Rengøring af grill 150 kr. 
Leje af adapter 20 kr. pr. dag 
Depositum CEE adapter 300 kr. - Hvis bortkommet eller beskadeligt 
Depositum chipkort 30 kr. - Hvis bortkommet eller beskadeligt 
Morgenmad i restauranten 85 kr. Kun vores gæster og ved forudbestilling - ellers 105 kr. 
Cykel udlejning 100 kr. pr. døgn  

* Gælder alle der går ind på camping pladsen. Besøgende må benytte pladsens faciliteter i tidsrummet 08 - 23 (Gælder ikke indendørs legeland)
   Gæster der forefindes på pladsen uden for dette tidsrum, vil blive opkrævet alm. overnatningsgebyr.

Solnedgang
Solnedgang
Solnedgang

for at se vores aktuelle tilbud for den kommende sæson

Kontakt os

Vi glæder os til at være vært for Jeres næste ferie...

  Navn

  E-mail

  Emne

  Besked

  Ordensregler på Campingpladsen

  For at alle kan få et dejligt ophold, har vi samlet nogle informationer og ordensregler....

  På en campingplads bor der mange mennesker på et begrænset areal. De har alle forskellige vaner, og det er netop en del af charmen ved camping. For at alle kan få et dejligt ophold, har vi samlet nogle informationer og ordensregler.

  1. Lejrchefen og dennes assistent(er) har ansvaret for ro og orden, og de er til rådighed, hvis der opstår problemer. Lejrchefens anvisninger skal altid følges.
  2. Alle der går ind på camping pladsen bliver betragtet som dagsgæster. Dagsgæster skal tilmeldes på kontoret. Dagsgæster må benytte campingpladsens faciliteter i tidsrummet 08-23 (Dette gælder ikke indendørs legeland. Her betales alm. gældende takst). Gæster der forefindes på pladsen uden for dette tidsrum, vil blive opkrævet overnatningsgebyr.
  3. Vi beder dig vise hensyn over for andre campinggæster, og gør opmærksom på, at støjende adfærd ikke er tilladt. Berusede gæster med dårlig adfærd vil øjeblikkeligt blive bortvist fra pladsen af hensyn til andre gæster. I tidsrummet kl. 23-07 skal der være ro på pladsen.
  4. I meget våde perioder i sæsonen, kan det være nødvendig at lukke for bilkørsel på campingpladsen. Vi beder vores gæster vise hensyn og parkere bilen uden for pladsen. Dagsgæster må ikke køre ind på pladsen. Chip Kort til bommen er personligt og må ikke udlånes til andre. Under opholdet skal al kørsel indskrænkes til det mest nødvendige, og denne nødvendige kørsel skal altid foregå i skridttempo (under 10 km/t). Vi beder alle tage ekstra hensyn, især omkring kontoret, restauranten og legepladserne. Fra kl. 23.00 til kl. 07.00 er al motorkørsel på pladsen forbudt. Bemærk, at bommen er lukket i dette tidsrum, og man vil derfor ikke kunne komme ud eller ind. Alkoholkørsel på pladsen vil blive meldt til politiet.
  5. Brug af enhver form for våben og fyrværkeri er forbudt på pladsen.
  6. Det er tilladt at grille ved enhedspladsen, dog ikke ved kraftig vind. Grillen må ikke placeres direkte på græsset eller på møbler tilhørende camping pladsen. Der kan lånes fliser til dette ved henvendelse i receptionen. Ved affaldscontainerne er der opstillet en blikspand til grillkul og grillbriketter.
  7. Det er ikke tilladt at ryge i Rødgaard Campings bygninger.
  8. Af hensyn til brandfaren skal der altid være 3m mellem enhederne. Det er dog tilladt at parkere sin bil i mellemrummet. Ved ankomst til pladsen beder vi om, at vores gæster orienterer sig om, hvor brandslukningsmateriellet befinder sig. Der er desuden opsat brandskilte overalt på pladsen, der informerer om forholdsreglerne ved brand. Ved brand eller ulykke ring 112, og informer receptionen/lejrchefen.
  9. Fællesfaciliteter, dvs. toiletter, vaskerum, køkken o.l., skal efterlades i samme stand, som du ønsker at forefinde dem - dvs. rene og ryddelige. Familietoiletterne er fra 15.juni til 15.august til familier og ikke enlige svaler. Dette beder vi jer respektere. Visse afdelinger af de sanitære forhold vil være aflåst i tidsrummet 22-07. Små børn må ikke benytte toiletterne alene. Leg på toiletterne er forbudt. Vi beder forældre tage en snak med børnene, om leg på de rigtige steder, så de forsat kan nyde campingferien. Der vil være rengøring dagligt; (Tiderne er ca. tider). Køkkenerne ml. 8.30 – 9.30. Toiletbygningen Nord ml.9.30 – 10.30. Toiletbygningen Syd ml.10.30 – 12.00
  10. De på pladsen opstillede affaldscontainere skal altid benyttes. Vær med til at gøre noget godt for miljøet – sortér dit affald. Vi har containere til alm. køkkenaffald, pap & papir, flasker & dåser. Henkastning af tom emballage, dåser, cigaretstumper eller andet affald på pladsens arealer er ikke tilladt. Området omkring affaldscontainerne er overvåget.
  11. Børns leg med vand, tøjvask, rengøring af grønsager eller lign. ved pladsens officielle vandhaner er ikke tilladt. Bilvask er ikke tilladt, dog kan campingvognen vaskes efter aftale med lejrchefen.
  12. Lukketiderne på de udendørs legeområder bedes overholdt af hensyn til de omkringliggende gæster. Leg og boldspil må ikke finde sted uden for de udvalgte områder. Spørg lejrchefen hvor! Rødgaard Campings overnattende gæster u.12 år har en times gratis legeland om dagen. Henvendelse på kontoret/ Café Axel.
  13. Det er tilladt at have hund eller andre kæledyr på pladsen, hvis de ikke er til gene for andre gæster. Ved ophold på egen enhed skal kæledyret ligeledes være i snor og må ikke kunne bevæge sig ud herfra. Efterladenskaber fjernes straks. Dyrene skal holdes i snor og luftes uden for campingpladsen. Må ikke medbringes på toiletterne.
  14. På afrejse dagen skal udlejningsenheden forlades senest kl. 12.00. Hytter og værelser skal senest forlades kl. 11.00. Udlejningsenheden skal forlades i ryddelig og ordentlig stand. Dit campingpas udleveres, når du afregner for dit ophold ved afrejsen.
  15. Campingpladsejer og lejrchef påtager sig intet ansvar for beskadigelse eller bortkomst af campinggæsternes ejendele. Den, der beskadiger bygninger, materiel eller medcampisters ejendele, kan gøres ansvarlig efter de almindelige erstatningsregler. De fleste campinggæster er naturligvis hensynsfulde i deres optræden. Sanktioner mod de få, der ikke overholder pladsens ordensregler, kan være bortvisning og i grove tilfælde tillige inddragelse af campingpasset.