Camping på Fanø - overnatning tæt på naturen

Book din ferie hos Rødgaard Camping og tag din campingvogn med til Fanø, så er du sikker på overnatning tæt på strand & natur. Nationalpark Vadehavet kalder på dig, du hører Vesterhavets brusen og naturen ligger lige ude for døren.
Se desuden vores gode tilbud for flere ferietilbud...

Hoppeborg

Campingpladser

Campingferie i familievenlige omgivelser. Vores campingplads på Fanø tilbyder gode pladser med fine læ forhold. Bestil campingplads til egen campingvogn, autocamper, eller telt.
Vi har en velholdt campingplads med gode faciliteter og masser af sjove aktiviteter.

Ferie med hund er også muligt, den er gratis når i camperer. I bedes blot lufte hunden udenfor campingpladsen.

Nu kan du gøre opholdet på Rødgaard Camping endnu mere bekvemt med dit eget private badeværelse. Læs mere længere nede på denne side.

På kortet kan du se de 3 områder hvor vi har pladser til udlejning. Færchvej, Hollywood samt Axel's Corner.

Sanitær

Vælg din campingplads

De campingpladser der ligger på Færchvej består af parceller. De er omgivet af hække der giver læ og plads til privatlivet.
Pladserne i Hollywood området, er meget populære for familier med børn, fordi vores store legeplads ligger tæt på.
I Axel's Corner er der mere plads mellem enhederne, mindre hæk og ofte god plads til naboerne. 

Vi har autocamperpladser tæt på de sanitære faciliteter, men også nogle der ligger længere væk. Kig på pladskort efter AC-parkering.

Når du booker campingplads til egen vogn, telt eller autocamper, kan du ønske det område du gerne vil campere i.
Skriv det i kommentarfeltet og vi gør altid vores bedste for at opfylde ønsker.

Solnedgang

Ferie med børn 

Vi har gjort meget for at gøre campingferien til børnenes ferie.  Her er trygt og sjovt at være. Campingpladsen har mange aktiviteter for børnene.  Vi har Fanø's eneste indendørs legeland, hvor børnene kan boltre sig i boldbassiner, rutschebaner, gemme sig i de mange gange og tunneller i det flere etager høje legeland.
Ude kan ungerne hygge sig på 2 flotte legepladser med svævebane, klatretårne, hoppepude & trampoliner. Her skabes venskaber på kryds og tværs.

Bliver det for hedt på legepladsen, så ligger Danmark's mest børnevenlige strand kun 900m fra campingpladsen. Her kan man tage sige en dukkert i Vesterhavet.

Se en lille video fra dragefestivallen og campingpladsen. 

Top moderne køkken- og badefaciliteter

Hos Rødgaard Camping har vi gode og moderne faciliteter med meget høj hygiejnestandard.

Solnedgang

Toiletter og bad (Gratis)

Rødgaard Campings sanitære faciliteter er moderne og opfylder enhver campists ønsker. Hos os får du gratis varmt vand i køkken og bad. Vi har to flotte servicebygninger, der er indrettet med store familietoiletter, og aflåselige vaskekabiner. Der er også mulighed for at leje jeres helt private badeværelse.

Den ene servicebygning er blevet renoveret i 2014 og indeholder nu 3 separate toiletter med håndvask, 4 store bruserum og 3 store dejlige familierum.

I 2020 byggede vi yderligere 10 nye luksus badeværelser, som kan lejes. Se priser og book online.

Minigolf

Køkken

På Rødgaard Camping er der 2 campingkøkkener.

I servicebygning Syd er der et lille køkken med en stor terrasse udenfor. Hyg jer i aftensolen og nyd jeres mad i det fri ved de udendørs borde og bænke. Vi har lavet to urtebede med friske krydderurter til fri benyttelse.

Det store nye køkken i Nordbygningen er meget moderne og indrettet med to indendørs spisepladser til 6 personer. Her er der mulighed for at hygge sig med mad og et glas vin.

Vaskeri

Er uheldet ude eller er ferien ekstra lang, så har vi også et lille vaskeri, hvor der står vaskemaskiner og tørretumbler klar. Her betaler du med chipkort som afhentes på kontoret.

Sanitær

Hygiejne

Under Corona havde vi et stort fokus på hygiejnen, så vores gæster følte sig sikre og veltilpas, når de besøgte pladsen og frem for alt vores fælles faciliteter. Vi gennemførte derfor en række tiltag for at mindske smittefaren så meget som muligt.

Selv om Corona for mange ligger i fortiden, har vi bibeholdt nogle af de gode tiltag fra 2020.. Alle fælles toiletter har berørings-fri vandhaner  og der er toiletsæde desinfektion ved hvert toilet. Vi har håndsprit tilgængeligt og vi gør selvfølgelig grundigt rent.

Vi her også helt nye private badeværelser som kan lejes til privat brug.

Solnedgang

Lej dit eget badeværelse

Selv når man er på camping kan det være rart med sit eget badeværelse, næsten som at være hjemme. Du får din egen nøgle og deler kun med dem du har lyst til.

Pris pr. dag 150 kr./ 1 uge 896 kr. / 2 uger 1400kr.
Priserne er inkl. slutrengøring. Vi fylder op med sæbe og papir hver 4.dag - dette kan fravælges, hvis man ikke ønsker det.

Du kan leje håndklæder som ligger klar på badeværelset ved ankomst og har du brug for en børne taburet kan den lånes gratis.

Vi gør opmærksom på at badeværelset er tilgængeligt fra kl. 16:00 på ankomstdagen og bedes forlades senest kl.10:00 på afrejsedagen.

Solnedgang

På vores campingplads er firbenede venner velkomne! 

Rødgaard Camping på Fanø er den ultimative destination for campingentusiaster, især dem med firbenede venner. Denne idylliske campingplads på Vestkysten tilbyder ikke kun komfortable campingfaciliteter, men er også hundevenlig, hvilket gør det til det perfekte sted for overnatning på Fanø med din trofaste ledsager.
Vælg en hyggelig campinghytte for ekstra bekvemmelighed og oplev den bedste campingplads på Fanø, hvor naturen møder komfort. Nyd en uforglemmelig ferie med din hund ved din side og udforsk skønheden ved Vestkystens fantastiske campingpladser på Rødgaard Camping. Vi beder jer holde hunde i snor på campingpladsen for en sikkerheds skyld. Nyd også Fanø's hundeskove, hvor din hund kan lege og trives.

Læs også om:

Camping  ved Vestkysten

Søger I en god campingplads ved Vestkysten, så er I landet det rette sted. Op langs den jyske vestkyst ligger der mange campingpladser. Men kun få steder er så skønne som Fanø. En ø der ligger udfor Vestkysten omringet af Nationalpark Vadehavet. Efter en kort sejltur fra Esbjerg ankommer man i Nordby. Fra færgen i Norby kører man 3 km, hvorefter man ankommer til Rødgaard Camping. Rødgaard Camping er én af mange campingpladser på Vestkysten, men få har eksisteret så længe som os. I 1958 startede Astrid & Axel Jensen som nogle af de første med camping ved vestkysten, siden er antallet af campingpladser ved Vestkysten steget. Tag på camping på Vestkysten og besøg Rødgaard Camping Fanø.

Solnedgang
Solnedgang
Solnedgang
Solnedgang
Solnedgang

for at se vores aktuelle tilbud for den kommende sæson

Kontakt os

Vi glæder os til at være vært for Jeres næste ferie...

  Navn

  E-mail

  Emne

  Besked

  Ordensregler på Campingpladsen

  For at alle kan få et dejligt ophold, har vi samlet nogle informationer og ordensregler....

  På en campingplads bor der mange mennesker på et begrænset areal. De har alle forskellige vaner, og det er netop en del af charmen ved camping. For at alle kan få et dejligt ophold, har vi samlet nogle informationer og ordensregler.

  1. Lejrchefen og dennes assistent(er) har ansvaret for ro og orden, og de er til rådighed, hvis der opstår problemer. Lejrchefens anvisninger skal altid følges.
  2. Alle der går ind på camping pladsen bliver betragtet som dagsgæster. Dagsgæster skal tilmeldes på kontoret. Dagsgæster må benytte campingpladsens faciliteter i tidsrummet 08-23 (Dette gælder ikke indendørs legeland. Her betales alm. gældende takst). Gæster der forefindes på pladsen uden for dette tidsrum, vil blive opkrævet overnatningsgebyr.
  3. Vi beder dig vise hensyn over for andre campinggæster, og gør opmærksom på, at støjende adfærd ikke er tilladt. Berusede gæster med dårlig adfærd vil øjeblikkeligt blive bortvist fra pladsen af hensyn til andre gæster. I tidsrummet kl. 23-07 skal der være ro på pladsen.
  4. I meget våde perioder i sæsonen, kan det være nødvendig at lukke for bilkørsel på campingpladsen. Vi beder vores gæster vise hensyn og parkere bilen uden for pladsen. Dagsgæster må ikke køre ind på pladsen. Chip Kort til bommen er personligt og må ikke udlånes til andre. Under opholdet skal al kørsel indskrænkes til det mest nødvendige, og denne nødvendige kørsel skal altid foregå i skridttempo (under 10 km/t). Vi beder alle tage ekstra hensyn, især omkring kontoret, restauranten og legepladserne. Fra kl. 23.00 til kl. 07.00 er al motorkørsel på pladsen forbudt. Bemærk, at bommen er lukket i dette tidsrum, og man vil derfor ikke kunne komme ud eller ind. Alkoholkørsel på pladsen vil blive meldt til politiet.
  5. Brug af enhver form for våben og fyrværkeri er forbudt på pladsen.
  6. Det er tilladt at grille ved enhedspladsen, dog ikke ved kraftig vind. Grillen må ikke placeres direkte på græsset eller på møbler tilhørende camping pladsen. Der kan lånes fliser til dette ved henvendelse i receptionen. Ved affaldscontainerne er der opstillet en blikspand til grillkul og grillbriketter.
  7. Det er ikke tilladt at ryge i Rødgaard Campings bygninger.
  8. Af hensyn til brandfaren skal der altid være 3m mellem enhederne. Det er dog tilladt at parkere sin bil i mellemrummet. Ved ankomst til pladsen beder vi om, at vores gæster orienterer sig om, hvor brandslukningsmateriellet befinder sig. Der er desuden opsat brandskilte overalt på pladsen, der informerer om forholdsreglerne ved brand. Ved brand eller ulykke ring 112, og informer receptionen/lejrchefen.
  9. Fællesfaciliteter, dvs. toiletter, vaskerum, køkken o.l., skal efterlades i samme stand, som du ønsker at forefinde dem - dvs. rene og ryddelige. Visse afdelinger af de sanitære forhold vil være aflåst i tidsrummet 22-07. Små børn må ikke benytte toiletterne alene. Leg på toiletterne er forbudt. Vi beder forældre tage en snak med børnene, om leg på de rigtige steder, så de forsat kan nyde campingferien. Der vil være rengøring dagligt; (Tiderne er ca. tider). Køkkenerne ml. 14.30 – 15.30. Toiletbygningen Nord ml.12.30 – 13.30. Toiletbygningen Syd ml 13.30 – 14.30
  10. De på pladsen opstillede affaldscontainere skal altid benyttes. Vær med til at gøre noget godt for miljøet – sortér dit affald. Vi har containere til alm. køkkenaffald, pap & papir, flasker & dåser. Henkastning af tom emballage, dåser, cigaretstumper eller andet affald på pladsens arealer er ikke tilladt. Området omkring affaldscontainerne er overvåget.
  11. Børns leg med vand, tøjvask, rengøring af grønsager eller lign. ved pladsens officielle vandhaner er ikke tilladt. Bilvask er ikke tilladt, dog kan campingvognen vaskes efter aftale med lejrchefen.
  12. Lukketiderne på de udendørs legeområder bedes overholdt af hensyn til de omkringliggende gæster. Leg og boldspil må ikke finde sted uden for de udvalgte områder. Spørg lejrchefen hvor! Rødgaard Campings overnattende gæster u.12 år har gratis legeland. Henvendelse på kontoret/  Axel's Kitchen.
  13. Det er tilladt at have hund eller andre kæledyr på pladsen, hvis de ikke er til gene for andre gæster. Ved ophold på egen enhed skal kæledyret ligeledes være i snor og må ikke kunne bevæge sig ud herfra. Efterladenskaber fjernes straks. Dyrene skal holdes i snor og luftes uden for campingpladsen. Må ikke medbringes på toiletterne.
  14. På afrejse dagen skal campingenheden forlades senest kl. 12.00. Hytter og værelser skal senest forlades kl. 11.00. Udlejningsenheden skal forlades i ryddelig og ordentlig stand. 
  15. Campingpladsejer og lejrchef påtager sig intet ansvar for beskadigelse eller bortkomst af campinggæsternes ejendele. Den, der beskadiger bygninger, materiel eller medcampisters ejendele, kan gøres ansvarlig efter de almindelige erstatningsregler. De fleste campinggæster er naturligvis hensynsfulde i deres optræden. Sanktioner mod de få, der ikke overholder pladsens ordensregler, kan være bortvisning og i grove tilfælde tillige inddragelse af campingpasset.