Esbjerg By

Musikhuset og Kunstmuseum

Kun 1,4 km fra færgen (Esbjerg) ligger musikhuset og kunstmuseet, som byder på forskellige arrangementer i løbet af året, hvor du bl.a. kan opleve: koncerter, ballet, opera, teater, standup og meget mere. Klik her og besøg deres hjemmeside for mere info. 

Esbjerg gågade og torv

1,4 km fra færgen (Esbjerg) finder du Danmarks længste gågade. På torvet og gågaden finder du en blanding af butikker, cafeer og restauranter, så man er sikret et par timers underholdning. Klik her for mere info.  

BROEN Shopping Esbjerg 

Vestjylland's største shoppingcenter er kun 1,7 km fra færgen (Esbjerg) og ligger for enden af Esbjerg gågade. Centeret byder på 60 butikker, cafeer og restauranter. Der er mere end 700 parkeringpladser og gratis parkering i fire timer.  Klik her for at læse mere på deres hjemmeside.

Mennesket ved havet

De fire hvide mænd er en populær turistattraktion og blev opført i 1995. Med deres 9 meter skuer de over havet og symboliserer mødet mellem mennesket og naturen. Skulpturen er placeret 3,9 km fra færgen (Esbjerg). Klik her for mere info.

Dyrehaven i Nørreskoven 

Tag på skov udflugt 4,2 km fra færgen (Esbjerg) og gå mellem kronhjorte, dådyr og Sikahjorte og hvis du tager frugt/grønt med kan du også fodre dyrene. Klik her for mere info om dyrehaven. 

Spa og Wellness 

Hvis du vil have ren afslapning så venter den på dig 2,6 km fra færgen (Esbjerg). I samme bygning som Svømmestadion Danmark, på første sal, er der afslapning, massage og alt hvad der hører til spa og wellness. Klik her for at læse mere. 

Nordisk Film Biograf Esbjerg

Nordisk Film Biograf Esbjerg byder ikke kun på gode film og popcorn, men også luksussæder i alle deres otte sale. Biografen ligger i BROEN shopping, som giver nem adgang og gratis parkering i fire timer. Klik her for at se de aktuelle film.

Vandtårnet

Placeret lige ved musikhuset/kunstmuseet, 1,2 km fra færgen (Esbjerg) er vandtårnet. Et bygningsværk opført i 1896-97 som er et af Esbjergs varemærker og som tilbyder en enestående udsigt over by og hav. Klik her for mere info om Vandtårnet.  

Esbjerg museum 

Kom tæt på Esbjergs historie og udvikling kun 2 km fra færgen (Esbjerg) og lige ved midtbyen. Udstillingen placere en i 1900-1950 tallet, hvor man kan se og opleve hvordan det engang var. Klik er for mere info om museet og priser.

Bowl N' Fun Esbjerg 

Bowl N' Fun Esbjerg ligger 6,6 km fra færgen (Esbjerg) og her kan du bl.a. bowle, køre gocarts, spille mine golf, og nyde en lækker grill buffet med alt hvad der hører til inkl. forret, salatbar og dessertbar. Klik her for at læse mere på deres hjemmeside.