I kommer helt sikkert ikke til at kede jer!

Rødgaard Camping tilbyder et væld af aktiviteter for hele familien

Legeland
På Rødgaard Camping har vi et 150 m2 stort indendørs legeland med masser af skæg og ballade for de yngste. Gå på opdagelse i det store 3-etagers softplayområde hvor der er et væld af tunneller, gange og rutchebaner. 

Sjov oplevelse for alle børn under 12 år. Gratis én gang om dagen for Rødgaard Campings små gæster. For alle andre 25 kr pr. time. Legelandet er opført i samme bygning som restauranten, så der er ikke langt til forfriskninger.

Åbningstider Legeland 
Vi har lukket om vinteren
(åbningstider +45 75163311)

Legeplads
Udenfor ligger den sejeste legeplads for de små campister. Her er både kravlenet, rutschebaner, klatrevæg, gynger, klatretårn, hoppepuder, trampolin og meget mere!

Området er et populært mødested - og det er nemt at finde nye kammerater. Her summer der af liv i de lyse sommeraftener.

Se Video fra campingpladsen.

Minigolf
Kom og prøv vores minigolfbane med 12 baner. Tag en familiedyst og se hvem der er bedst.

Club Fanø
Aktivitets center for børn og voksne. Club Fanø ligger i samme bygning som restauranten og er åbnet i 2016. I centeret bliver der arrangeret indendørs aktiviteter som 'lav dine egne stearinlys', dragebygning og kreativt værksted. Der arrangeres også udendørs aktiviteter som 'Bubbleball' og Beach Volley på stranden.
Læs mere om Club Fanø her.