Værelser

Hyggelige værelser på 1. salen i Rindbyhus...

Rindbyhus er en gammel charmerende kaptajnsvilla fra 1898 beliggende i Rindby. Igennem årene har der blandt andet været vandrehjem og kursted.
Nu er førstesalen i Rindbyhus bygget om. Fra indgangen fører mahogni trappen op på første sal, hvor vi har fem dobbeltværelser til udlejning. Her kan man nyde en god nats søvn efter dagens strabadser

Værelserne er hyggelige og de frithængende bjælker giver rummene en nostalgisk stemning. Der er mulighed for at lave en kop kaffe eller the på husets regning. Der forefindes badeværelser på gangen. Ét med toilet og ét med bad & toilet. Alle værelser er dobbeltværelser, men kan også lejes som enkelt værelse.

Værelserne ligger i gå-afstand til stranden og indkøbsmuligheder. På cykel er der ca. 10 min til Fanø’s ”hovedstad” Nordby eller tag bussen til Danmarks smukkeste landsby; Sønderho.
Som gæst i Rindbyhus er det muligt at benytte faciliteterne på Rødgaard Camping. Såsom køkken, legepladser og vores store indendørs legeland.

Morgenmaden er inkluderet i højsæsonen og serveres i restaurant Axel fra kl. 8:00 til 10:00

Åben: 7.maj til 21.september 2019
Højsæson: 26.juni til 16.august  & 17.september til 21.september  

Priser i højsæson med morgenmad 

Én overnatningFlere overnatninger
Enkeltværelser pr. nat
400 kr.
 375 kr.
Dobbeltværelse pr. nat
625 kr.
 550 kr.
Tillæg balkon
50 kr.
 50 kr.
Ekstra opredning*
200 kr.
 150 kr.

 

Priser i lavsæson uden morgenmad

En OvernatningFlere Overnatninger
Enkeltværelser pr. nat
300 kr.
  275 kr.
Dobbeltværelse pr. nat
475 kr.
 400 kr.
Tillæg for balkon
50 kr.
 50 kr.
Ekstra opredning*
150 kr.
 100 kr

Generel information om værelserne

 • Check-in fra kl.14:00
 • Check-out inden kl.11:00
 • Priserne inkluderer linned og håndklæde
 • Gæster der ønsker ankomst efter kl.18:00 bedes kontakte receptionen på forhånd
 • Rygning og hunde er ikke tilladt.
 • Vi accepterer betaling i DKK, EUR, MobilePay, Dankort og internationale Kreditkort 
 • *kun muligt ved leje af dobbeltværelse
Værelse
Værelse
Værelse

Hvor langt er der...

 • 2,5 km fra færgen
 • 2,0 km til Norby
 • 1,0 km til én af Danmarks bedste badestrande
 • 0,1 km til Fanø’s eneste indendørs legeland
 • 0,1 km til restaurant Axel. (Åben i højsæsonen)
 • 0,5 km til tennisbane
 • 0,1 km til minigolf
 • 0,5 km til supermarked
 • 0,5 km til fiskesø
 • 0,4 km til fodboldgolf
 • 0,1 km til bus stop

for at se vores aktuelle tilbud for den kommende sæson

Almindelige lejebetingelser  for hytter, værelser og lejligheder ved Rødgaard Camping

1. Deltagerantal
Udlejningsenheden må kun bebos af det antal personer, der er indgået aftale om.

Personer under 18 år kan IKKE leje vores udlejningsenheder uden forældre eller ansvarshavende voksen!

2. Ankomst og afrejse
Ankomst kan finde sted efter kl. 14.00 og inden kl.18.00. Ankomst senere end dette tidspunkt bedes meddelt på forhånd.

Afrejse skal ske senest kl. 11.00 v. leje af værelser & hytter.

Udlejningsenheden skal efterlades i opryddelig og ordentlig stand. Service skal være rengjort og på plads og køleskabet skal tømmes. Affald skal være afleveret i de dertilhørende affaldscontainere.

3. Ansvar
Udlejer påtager sig intet ansvar for pludselig opståede skader, men vil drage omsorg for at skaden udbedres snarest muligt.

Udlejer påtager sig intet ansvar i forbindelse med evt. forekomster af insekter (myrer, ørentvister, hvepse m.v.) i udlejningsenheden.

Lejeren er erstatningspligtig for det lejede og erstatningspligtig for evt. skader forvoldt på det lejede eller inventaret i lejeperioden. Evt. skader skal straks anmeldes til udlejer. Bliver der efter afrejse konstateret fejl, skader eller mangler ved udlejningsenheden, vil der blive sendt en regning.

4. Pris
Lejebeløbet omfatter leje af udlejningsenheden, slutrengøring (opvask, generel oprydning inde og ude samt rengøring af havemøbler skal dog altid foretages af gæsten) overnatningsgebyr for det tilmeldte antal personer samt forbrug af el. Alle priser er inkl. 25 % moms.

5. Reservation og betaling
Når Rødgaard Camping har bekræftet lejers reservation, er der indgået en bindende aftale, og lejer hæfter for hele lejebeløbet. Reservationen er personlig og kan ikke overdrages til andre.

Det mellem udlejer og lejer aftalte depositum skal være Rødgaard Camping i hænde senest 10 dage efter aftale om indgåelse af lejemålet. Restbeløbet betales ved ankomst. Udebliver depositum er Rødgaard Camping berettiget til uden yderligere varsel at annullere reservationen.

6. Annullering af lejemål
Du har mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:
• Hvis du annullerer mere end 30 dage før ankomst får du hele beløbet godtgjort med undtagelse af et administrationsgebyr på DKK. 400,-.
• Hvis du annullerer mindre end 30 dage og mere end 14 dage før ankomst, forbeholder udlejer sig ret til at beregne 50 % af lejemålets samlede pris.
• Hvis du annullerer mindre end 14 dage før ankomst, forbeholder udlejer sig ret til at beregne lejemålets fulde pris.
• Fraflytter lejeren inden udløbet af lejemålet, kan der ikke gøres krav på nogen form for tilbagebetaling.
• Såfremt udlejer genudlejer det lejede indenfor det annullerede lejemåls varighed, vil det derved indvundne beløb med fradrag af det i pkt. 1, nævnte administrationsgebyr blive refunderet.
• Annullering anses at have fundet sted fra det tidspunkt det skriftligt pr. brev eller e-mail er kommet udlejeren i hænde. Ved annullering skal lejers bankoplysninger (registreringsnummer og kontonummer) oplyses til udlejer.
• NB! Lejer kan ved eget forsikringsselskab sikre sig mod udgifter i forbindelse med pludselig opstået sygdom, ulykke eller lign.

7. Hunde
Det er tilladt at medbringe hund i hytte type A, B & C. Gebyr for at medbringe hund er 100,- kr. Hunde skal anmeldes i forvejen og må ikke opholde sig i møblerne. De skal føres i kort snor og luftes uden for Camping Pladsen. Det er ikke tilladt at medbringe hund på værelserne eller lejlighederne.

8. Senere ankomst/udeblivelse
Skulle lejer blive forsinket eller forhindret i at ankomme netop den dag lejemålet starter, bedes lejer kontakte Rødgaard Camping inden kl. 18.00.
Ved sidste øjebliks reservation, hvor betalingen ikke har fundet sted, vil campinghytten blive genudlejet efter kl. 16.00, hvis lejer ikke har givet Rødgaard Camping besked om senere ankomst.

9. Reklamation
Eventuelle reklamationer vedrørende den lejede udlejningsenhed skal straks meddeles til Rødgaard Camping og senest dagen efter ankomst. Reklamationer vedrørende rengøring skal meddeles på ankomstdagen. Lejer er forpligtet til at give Rødgaard Camping en rimelig frist til afhjælpning af eventuelle fejl/mangler, som reklameres af lejer.

10. Ordensreglerne samt lejrchefens anvisninger skal overholdes, da det i yderste konsekvens kan medføre bortvisning fra pladsen og blive betragtet som afbrudt ophold.

11. Ved evt. uoverensstemmelser mellem lejer og udlejer m.h.t. lejemålet gælder dansk rets almindelige regler.